Logo ARBIO

Inaugurare ARBIO

Sponsori

Pe 18 Iunie, Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz (ARBIO) organizeaza Inaugurarea sa in Bucuresti, Hotel Hilton. Evenimentul este conceput pentru a explica avantajele sectorului nostrum si trucurile despre cum se pot implemena aceste proiecte. Este special orientat catre:

Speakeri de top!
Pentru prima data in Romania si in Sud-Estul Europei, 3 Presedinti care conduc Asociatiile Europene vor fi speaker intr-un eveniment pentru sectorul nostru:

Prezenta lor este un indiciu clar ca Institutiile Europene sustin Romania ca o tara cu potential urias pentru Sectorul BioEnergiei.

De asemenea, ne bucuram sa avem intre noi speakeri romani de top, cum ar fi:

Sectorul Biomasei: Oficial prioritatea Romania pentru anii urmatori
Pe 7 Mai Departamentul pentru Energie al Romaniei a publicat un set de principii care vor forma baza noii strategii nationale pentru energie pentru perioada 2014 - 2015. Pentru prima data, este declarat in mod clar ca "in perioada 2014 - 2024 Romania ar trebui sa incurajeze dezvoltarea prudenta a energiilor regenerabile, cu un accent pe biomasa".

Acesta este un semn tangibil aratand faptul ca Guvernul intelege importanta Biomasei si Biogazului si avantajele pe care acestea le ofera industriei, fermelor si municipiilor.

Romania se confrunta astazi cu 3 probleme majore in sectorul agricol si zonele rurale:

In acest context, proiectele de Biomasa si Biogaz ofera solutii fezabile pentru aceste problem potrivindu-se profilului tarii.

Participati la cel mai important eveniment din Sud-Estul Europei si aflati raspunsurile la intrebarile dvs. de la Guvern, Autoritati Independente si experti cunoscuti cu privire la:

Pentru mai multe informaţii/participare/marketing sau oportunităţi de sponsorizare:

www.arbio.ro

office@arbio.ro

0040 21 3086271

Parteneri

Parteneri media